Ontdek Smply

Je website beheren met Smply CMS

Zonder enige technische kennis eenvoudig je website beheren? Dat kan met het online CMS systeem Smply. Smply biedt je de mogenlijkheid om een koppeling te maken met je social media en online producten te bestellen & betalen via Ideal.

Eenvoudig aan de slag

Een website beheren doe je met een CMS systeem. Smply is één van de makkelijkste CMS systemen om pagina's, nieuwberichten, foto's en video's online te publiceren.

Je website goed vindbaar maken

De meeste consumenten zoeken eerst online voordat ze overgaan tot een aankoop. Daarom is het belangrijk dat jouw website zo hoog mogelijk in de zoekmachines terecht komt. Smply helpt je bij je online vindbaarheid.

Webshop met IDeal

Gemakkelijk bestellen en betalen met je eigen Smply webshop. Plaats zelf producten online en laat je klanten direct betalen met iDEAL, Paypal of credit card. 

Nieuws

Heb je nu even tijd om een bericht te schrijven maar wil je het pas morgen of volgende week op de website publiceren? Met Smply kun je de publicatie van nieuwsberichten zelf inplannen. Dat bespaart tijd en zorgt voor een effectieve communicatiestrategie. 

Producten / Projecten

Het tonen van je portfolio projecten of productaanbod kan met Smply zeer gemakkelijk. Voorzie je catalogus items van tekst, foto en eventueel prijs. De catalogus module kan tevens gekoppeld worden aan de Smply webshop module. Handig!

Social media

Smply zet social media in om je website beter gevonden te laten worden en het bereik te vergroten. Deel nieuwsberichten direct op Facebook, Twitter en Linkedin en zorg voor meer bezoekers op je website.

Nieuwsgierig?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden


Neem contact op!