De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de vernieuwing van het digitale platform voor Smply CMS. De beleving en uitstraling moesten naadloos aansluiten op de continue groeiende mogelijkheden van het CMS en.. (spoiler alert!) een volledig vernieuwde interface.

Laten we eerlijk zijn.. De toenmalige website van Smply gaf je al een tijdje geen goed overzicht meer van alle mogelijkheden en nieuwe functies van het content management systeem. Met de nieuwe website leggen we juist de nadruk op alle bestaande en nieuwe functies, modules en willen we je als website beheerder en webdesigner inspireren om het uiterste uit je website te halen.

We houden je op de hoogte

Smply gaat je daarnaast ook beter op de hoogte houden van alle innovaties en verbeteringen in het systeem. We zijn trots op onze ontwikkeling en zien het vernieuwde smply.nl als ideaal platform om deze innovaties met je te delen.

Aan onze filosofie verandert uiteraard niets.. Smply CMS is en blijft één van de makkelijkste CMS systemen om pagina's, nieuwberichten, foto's en video's online te publiceren. Welkom op het nieuwe smply.nl!