SEO

Zelf je website optimaliseren met de SEO module

Beter vindbaar met de SEO module..

De SEO module geeft je inzicht in hoeverre een pagina, een nieuwsbericht of een product/project op je Smply website is geoptimaliseerd voor Google.

Doormiddel van een aantal handige functies zorgt de module er voor dat de inhoud van je website versterkt wordt. Pas gemakkelijk zelf titels, URL’s, 301 redirects en metadescriptions aan en bekijk hoe goed je website geoptimaliseerd is. Ook is je website direct automatisch voorzien van een XML sitemap en robots.txt.

Met de SEO module..

  • Schrijf je je eigen URL's
  • Optimaliseer je pagina's & berichten met focuswoorden
  • Bepaal je zelf de meta-gegevens
  • Is je website automatisch voorzien van een sitemap.xml 
  • Robots.txt en Rich Snippets

Goed gevonden worden in Google

Meta titels en omschrijvingen aanpassen

Een van de belangrijke factoren voor een goed te indexeren pagina zijn de meta gegevens. Deze gegevens kun je eenvoudig aanpassen met de SEO mldule, op elke pagina, product of bericht vind je een venster terug waarmee je handmatig een goede titel en omschrijving in te voegen.

Focus woorden toekennen

Bepaal welke zoekwoorden per pagina, product en bericht voor jou van belang zijn en voer deze in via het CMS. Door deze focus woorden vervolgens te gebruiken in titels en samenvattingen vertelt de SEO module je hoe goed je pagina is geoptimaliseerd!

Schrijf je eigen URL's

Met de SEO module is het vanaf nu mogelijk om je eigen web adressen (URL'S) te schrijven. Lange pagina adressen zijn hiermee gemakkelijk kort en krachtig te maken. Ook het verwijzen van oude web adressen naar nieuwe pagina's gaat gemakkelijk met de SEO module.

Sitemap.xml & robots.txt

Een sitemap is een weergave van de opbouw van de structuur van jouw website. Google, en specifiek Google Webmaster Tools, maakt graag gebruik van een sitemap om zo een betere (technische) voorstelling van de site structuur te kunnen maken. Ook voorziet de SEO module je automatisch van een robots.txt.

Google webmaster tools

Zet google webmaster tools in om nog meer uit je optimalisatie te halen. Google webmaster tools is een programma dat Google heeft gemaakt om de indexering van een website te evalueren. Hiermee kan worden gemeten of de zoekmachine marketing technieken succesvol zijn. Met de Smply Seo module verifieer je website zeer gemakkelijk.

Automatich Rich Snippets

Smply genereert automatisch RichSnippets voor Google. Rich snippets zijn toevoegingen aan de standaard resultaten die zorgen voor een nog betere zoekresultatenpagina op Google. Smply zorgt voor automatische Richsnippets voor pagina's en producten.

Nieuwsgierig?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden


Neem contact op!