Catalogus

Plaats gemakkelijk producten en/of projecten online met de Smply CMS catalogus

Toon je projecten en/of producten

Het tonen van je portfolioprojecten of productenaanbod kan met Smply zeer gemakkelijk. Voorzie je catalogus items van tekst, foto en eventueel prijs. De catalogusmodule kan tevens gekoppeld worden aan de Smply webshop module. 

Smply CMS biedt je de mogelijkheid om de catalogus in te zetten voor verschillende doeleinden op je website. Bepaal samen met je webdesigner hoe de catalogus wordt getoond en maak je website uniek!

Met de Smply catalogusmodule..

  • Plaats je projecten in een portfolio.
  • Toon je al je producten overzichtelijk online
  • Is het maken van een online menukaart makkelijker dan ooit

De flexibiliteit van de Smpy catalogus

Maak van je website een online portflio

Je bent trots op de projecten die je in de afgelopen jaren hebt opgeleverd en wilt ze maar al te graag delen met de buitenwereld. De Smply catalogus is zeer geschikt om projecten te plaatsen op je website. Bepaal zelf op welke pagina's de projecten worden getoond en voorzie ze van zowel tekstuele als visuele content. Zo kan tot wel 20 foto's per project toevoegen. Het onderhouden van je online portfolio is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Smply catalogus ook intressant voor horeca!

Heb je een restaurant, een broodjes zaak of ijssalon en wil je de menukaart graag op je website tonen? De catalogus biedt uitkomst! Een menukaart is een belangrijk middel bij de vorming van een bedrijfsindruk. Het is belangrijk om het aanbod van producten overzichtelijk te houden. Zet je gerechten bijvoorbeeld in categorieën op de website. Samen met je webdesigner bepaal je de look & feel van je menukaart. Voor een website beheerder is het super eenvoudig om even een gerecht aan te passen.

Nieuwsgierig?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden


Neem contact op!